Babagan awake dhewe

12 (1)

Kanggo tujuan saving lan ecofriendly ing aplikasi online kahanan, Bueco Co., Ltd. ditetepake dening Mr. Wang, Mr. Ouyang lan tim D R & pinunjul sing ing bisnis HVAC kanggo luwih saka 15 taun ing Juli 2016.

12 (2)

Kanthi R kuwat & kapasitas D, kita wis kathahipun customizations beda kanggo ketemu requirement beda pelanggan 'saka udhara digawe adhem Chiller banyu lan pump, banyu digawe adhem Chiller banyu lan pump, jawab online unit, unit penggemar Koil, rooftop rangkep unit, ducted unit pamisah, DX jawab online unit, menara cooling lan adhem garing kanggo cara aplikasi beda lan ing kondisi operasi beda.

12 (3)

Kita duwe loro pelatihan lan telung laboratorium, siji kanggo kurang laboratorium suhu sekitar kanggo produk kahanan hawa ing 70kW kapasitas testing, siji kanggo 500kW kapasitas testing online kahanan lan siji laboratorium gangguan. Kabeh parameter lan kinerja bisa dites. Kabeh produk sing dites sadurunge pangiriman.

The produk kualitas kontrol karo tim engineer banget, buruh produksi lan fasilitas testing, lan peralatan produksi uga penting, mesin CNC kita, mesin punching fin lan sapiturute, sing diimpor saka Jepang, kang menehi dhuwur tliti saka proses lan kacepetan produksi cepet.

We tak lisènsi kualifikasi tingkat 1st nasional ing mechanical, instalasi peralatan listrik, lisènsi kualifikasi tingkat 2 engineering dimurnèkaké online. Perusahaan punika ISO9001, ISO14001, QHSAS18001 certified. produk kita duwe National Certificate Produksi Pendingin Peralatan, 3C China Wajib Certificate, CRAA China Pendingin Industry Performance Certificate, online digawe adhem Chiller banyu lan rooftop rangkep unit wis CE certified.

12 (4)

Kanthi andharan, customer pisanan lan kualitas pisanan, Bueco wis diunggahake kanggo nggawe teknologi lan Optimization biaya.

Thanks kanggo dateng lan ndhukung saka klien kita, Bueco wis digunakake dikirim menyang pasar domestik lan pasar internasional kayata Algeria, Nigeria, Ethiopia, Angola, Afrika Kidul, Indonesia, Cambodia, Philippines, Thailand, Malaysia, Korea Kidul, Japan, Bangladesh , Pakistan, India, Sri Lanka, Mongolia, USA, Mexico, Uruguay, Prancis, Jerman etc ..

12 (5)

Welcome to Bueco.



Tampilan Online Chat!