• q3
  • q5
  • q6
  • q8
  • за нас
  • за нас
  • за нас

за нас

За целите на заштеда на енергија и ecofriendly во примената клима уред, Bueco копродукции, Ltd е основана од страна на г-дин Ванг, г-дин Ујанг и одличен R & D тим кој е во бизнис клима за повеќе од 15 години во јули 2016 година.

Со силна R & капацитет D, сме го правеле многу различни персонализации да се задоволат различните барања на клиентите на воздушно ладен чилер и топлинска пумпа, водено ладен чилер и топлински пумпи, клима комори единица, фан серпентина единица, кровни спакувани единица, каналните Сплит единица, DX воздух ракување единица, ладење кула и сува кулер за различна примена начин и во различни услови за работа.

WhatsApp Онлајн Chat!