• q3
  • q5
  • q6
  • q8
  • tentang Kami
  • tentang Kami
  • tentang Kami

Tentang Kami

Keur kaperluan hemat energi jeung ecofriendly dina aplikasi AC, Bueco Co., Ltd. dijieun ku Mr. Wang, Mr. Ouyang na hiji tim D R & beredar anu aya dina bisnis HVAC pikeun leuwih ti 15 taun dina bulan Juli 2016.

Jeung Sunda kuat & kapasitas D, urang geus ngalakonan loba customizations béda papanggih sarat béda konsumén 'hawa tiis chiller cai na pompa panas, cai tiis chiller cai na pompa panas, penanganan hawa Unit, Unit kipas coil, rooftop rangkep Unit, ducted unit pamisah, DX penanganan hawa unit, munara cooling na cooler garing pikeun jalan aplikasi béda jeung dina kaayaan operasi béda.

WhatsApp Online Chat!