Tentang Kami

12 (1)

Keur kaperluan hemat energi jeung ecofriendly dina aplikasi AC, Bueco Co., Ltd. dijieun ku Mr. Wang, Mr. Ouyang na hiji tim D R & beredar anu aya dina bisnis HVAC pikeun leuwih ti 15 taun dina bulan Juli 2016.

12 (2)

Jeung Sunda kuat & kapasitas D, urang geus ngalakonan loba customizations béda papanggih sarat béda konsumén 'hawa tiis chiller cai na pompa panas, cai tiis chiller cai na pompa panas, penanganan hawa Unit, Unit kipas coil, rooftop rangkep Unit, ducted unit pamisah, DX penanganan hawa unit, munara cooling na cooler garing pikeun jalan aplikasi béda jeung dina kaayaan operasi béda.

12 (3)

Simkuring gaduh dua bengkel sarta tilu laboratorium, hiji keur low laboratorium hawa ambient pikeun produk AC dina 70kW kapasitas nguji, hiji keur 500kW kapasitas nguji AC na hiji laboratorium noise. Sakabeh parameter jeung kinerja bisa diuji. Sadaya produk anu diuji saméméh pangiriman.

Kualitas produk anu dikawasa ku tim insinyur alus teuing, pagawe produksi jeung fasilitas nguji, sarta parabot produksi oge penting, mesin CNC urang, mesin punching fin sajabana, anu diimpor ti Jepang, nu masihan precision tinggi proses na speed produksi gancang.

Simkuring ngagaduhan nu lisénsi kualifikasi tingkat 1st nasional on mékanis, instalasi alat listrik, lisénsi kualifikasi tingkat 2nd on rékayasa purifikasi hawa. Pausahaan anu ISO9001, ISO14001, QHSAS18001 Certified. produk urang boga Nasional bijil tina Produksi Refrigeration Equipment, 3C Cina Wajib bijil, CRAA Cina Refrigeration Industri Performance bijil, hawa tiis chiller cai na rooftop rangkep Unit ieu CE Certified.

12 (4)

Kalawan konsepsi anu, customer munggaran tur kualitas heula, Bueco ieu striving pikeun nyiptakeun téhnologi sarta optimasi ongkos.

Hatur nuhun ka trust tur ngarojong tina klien urang, Bueco geus lega dikirimkeun ka pasar domestik jeung pasar internasional kayaning Aljazair, Nigeria, Ethiopia, Angola, Afrika Kidul, Indonesia, Kamboja, Pilipina, Thailand, Malaysia, Korea Kidul, Jepang, Bangladés , Pakistan, India, Sri Lanka, Mongolia, AS, Mexico, Uruguay, Perancis, Jérman jsb ..

12 (5)

Wilujeng sumping di Bueco.



WhatsApp Online Chat!